راهنمای اپلای با معدل پایین

اپلای با معدل پایین

معدل یکی از فاکتورهای مهم در رزومه است اما همانطور که معدل بالا پذیرش را قطعی نمیکند معدل پایین نیز تاثیر مستقیم در عدم پذیرش ندارد. تمایل به اپلای ابرود با معدل کم هم طبیعتا در موارد زیادی رخ میدهد. در مسیر اپلای ابرود، معدل دیپلم اهمیت چندانی ندارد و اصلا بررسی نمیشود، اما معدل کارشناسی برای اپلای حائز اهمیت است. اپلای با معدل ۱۵ یا علاقه به پذیرش تحصیلی دانشگاه های بین المللی با معدل ۱۶ خواسته بسیاری از دوستان عزیزی است که با وب سایت راهنمای اپلای پی اچ دی پروپوزال در ارتباطند. آنچه به عنوان راهنمای اپلای ابرود میشود تاکید داشت این هست که به طرق مختلف باید معدل کم کارشناسی و لیسانس ترمیم و توجیه منطقی شود. در مجموع میتوان گفت که اگر معدل پایین با توسل بر نوآوری در بخش های دیگر مانند ریسرچ پروپوزال Research proposal و SOP ترمیم و تعالی یابد میتوان اپلای با معدل پایین یا حتی گرفتن فاند Fund با معدل پایین هم خوش بین بود. پی اچ دی پروپوزال به شکل مستمر با دوستانی که ضمن داشتن معدل پایین، قصد استادی ابرود دارند همراهی میکند.

راهکارهای ترمیم معدل پایین برای اپلای

Low GPA Compensation

شما میتوانید با تقویت دیگر فاکتورهای رزومه پایین بودن معدل را جبران کنید؛ در این بخش گزیده ای از راهکارهای اولیه ای که میتوان معدل پایین را ترمیم نمود اشاره میکنیم:

داشتن مقاله ISI

ISI Paper

مقاله ISI به شرطی که محتوای خوبی داشته باشد و در ژورنال خوبی چاپ شود، میتواند باعث تسهیل کلی روند پذیرش شما در یک دانشگاه خارجی Study abroad شود. اپلای با یک مقاله ISI بسیار رایج است اما اپلای بدون مقاله هم بخصوص در رشته های فنی مانند عمران، کامپیوتر، شیمی و مکانیک شدنی است.

مدرک زبان با نمرات بالا

IELTS / TOEFL

مدرک زبان آیلتس یا تافل، گرچه خود یکی از Requirement های پذیرش تحصیلی در اغلب دانشگاه های بین المللی است. اما میتواند پوشش موجه و تعیین کننده ای برای ضعف رزومه شما در سایر بخش ها باشد. در این رابطه، طبعا باید نمره آیلتس شما بالای ۷/۵ و نمره تافل بالای ۱۱۰ باشد که تعیین کنندگی ویژه ای داشته باشد.

موضوع پایان نامه مناسب و به روز

Essay Topic

موارد زیادی هست که موضوع پایان نامه کارشناسی ارشد شما به قدری جذاب است که در مرحله پذیرش و اپلای ابرود یک دانشگاه خارجی، متمایز میشود و یک برتری به حساب می آید.

موضوع ریسرچ پلن اپلای

در ادامه رزومه وقتی یک ریسرچ پلن قوی برای اپلای نوشته شود، میتواند باعث تحریک و علاقه مندی استاد و یا سوپروایزر دانشگاه مورد نظر گردد.

نحوه نوشتن ریسرچ پلن

Research plan

نحوه نوشتن ریسرچ پلن هم میتواند باعث بهبود امتیاز شما در رده بندی و ارزیابی نهایی پذیرش گردد. برای نوشتن ریسرچ پلن اپلای ابرود، تنها گرامر و سطح لغات آکادمیک و مانند اینها مهم نیست، ریز نکات بسیاری باید در نگارش ریسرچ پلن رعایت شود که تک به تک در اخذ فاند و بورسیه تحصیلی موثر است. نکات طلایی نگارش ریسرچ پروپوزال اپلای، آن مواردی هستند که دیگران رعایت نمیکنند و شما به شکلی هوشمندانه فقط به آنها تاکید میکنید.

بیانیه شخصی و انگیزه نامه SOP

Statement of Purpose 

تجربه پی اچ دی پروپوزال نشان داده انگیزه نامه ای SOP که شما مینویسید که دلایل علاقتون به دانشگاه و رشته و استاد را بیان میکنید گاهی به قدری تاثیرگذار هست که تحول خاصی در فرآیند پذیرش تحصیلی ایجاد میکند.

ریکامندیشن لتر

Recommendation Letter

توصیه نامه توسط متخصص و یا استاد همان رشته که با هم همکاری داشتید نوشته میشه که درباره شما به دانشگاه مقصد توصیه میکند.

این دو فاکتور آخر بسیار مهم و تعیین کننده هستند که هرچه حرفه ای و قوی تر باشن به شما خیلی کمک خواهد کرد.

Fund – Scholarship – Apply Plans

Ph.D. – postdoctoral position

۰۹۱۲۴۳۸۴۲۹۱