ای تو زی منابع نگارش ریسرچ پروپوزال
منبع نویسی ریسرچ پروپوزال اپلای دکتری Research proposal references
منبع نویسی دقیق در نگارش پلن ریسرچ پروپوزال Research proposal برای پذیرش دکتری با فاند
نحوه نوشتن و نگارش اصولی پلن ریسرچ پروپوزال Research proposal برای پذیرش دکتری با فاند، به فاکتورهای متعددی بستگی داره. جدا از اینکه در نگاه اول یک موضوع جذاب، بکر و کار نشده که نوآوری و ریسرچ گپ Research gap متمایزی رو برای دانشگاه و اساتید تبیین میکنه، یه سری ریزه کاری هستن که برتری نهایی شما رو در فرایند و مراحل انتخاب شدن رقم میزنه …
نگاه A-Z به منابع نگارش ریسرچ پروپوزال
در مراحل منبع دهی Research proposal، منبع دهی حرفه ای و عالمانه میتونه دید خیلی خوبه از شما بجا بزاره. برا اینکه بتونید هرچه توانمندتر ظاهر شید و پذیرش بی چون و چرا داشته باشید، در این بخش از PhD-Proposal به آموزش نکته هایی در خصوص طرز منبع دهی یا کاربرد منابع در نوشتن Research plan میپردازم که عبارتند از:
انواع منابع ریسرچ پلن
ـ منابع ریسرچ پلن شما باید شامل چند دسته باشن؛ ۱) مقالات، ۲) کتابها (ایبوک و هاردکپی)، ۳) گزارش ها، ۴) وب سایت های معتبر علمی در سطوح جهانی (مانند وب سایت سازمان بهداشت جهانی، وب سایت سازمان تجارت جهانی، وب سایت سازمان غذا و دارو و …)، ۵) پایان نامه های دفاع شده دوره های دکتری یا مستر
مقالات ریسرچ پروپوزال
ـ در دسته اول منابع که شامل مقاله های ISI هستن؛ از هر ۱۰ مقاله باید ۶ ارجاع ۲۰۲۰ داشته باشید و حداکثر ۱ ارجاع زیر ۲۰۱۰ (آن هم بابت اشاره به پیشینه و سابقه موضوع)، سایر مقالات هم میتونن ۲۰۱۹ – ۲۰۱۶ باشن
ـ مقالات ISI انتخابی برای منبع دهی در ریسرچ پلن باید دارای مدل باشند و واجد ای تو زی تجزیه و تحلیل آماری پیشرفته
ـ در انتخاب منابع مقاله محور ریسرچ پروپوزال تان حتما به تالیفات اساتید دانشگاه مقصد منبع دهی و ارجاع داشته باشید.
ارجاع درون متنی در پروپوزال اپلای دکتری
ـ در ارجاع درون متنی ای تو زی ریسرچ پروپوزال اپلای دکتری، به مقالات، کتاب ها و گزارش ها و مانند آن بیشتر به سراغ انتهای پاراگراف بروید. شما میتونید در انتهای هر پاراگراف به حدود ۶ ریفرنس ارجاع کلی داشته باشید. داخل هر پاراگراف هم بنا به اندازه خطوط و نوشته ها، میتوانید ارجاع دقیق داشته باشید. ارجاع انتهایی به دسته منابع، بیشتر در مواردی به کار میرود که نشان دهنده سابقه موضوع باشد و اینکه فلان نویسنده ها هم در تحقیقاتشان به این کانسپت ها اشاره کرده اند و کانسپت مطروحه شما منتج از مطالعه منابع ایشان است.
چارچوب نظری و فکری پروپوزال
ـ در تبیین چارچوب فکری و نظری موضوع بهتر از به کتاب ها و ایبوک ها ریفرنس دهی داشته باشید. کتاب ها و ایبوک ها را میتوانید از سابقه های زیر ۲۰۰۵ یا زیر ۲۰۱۰ هم استفاده کنید و این ضعف پژوهش شما رو نشان نمیدهد.
ارجاع به آمار جدید در پروپوزال
ـ در مواردی که به آمار جدید روزانه، سالانه یا ماهانه موضوعی مثلا در حیطه بحران پاندمیک اخیر کرونا COVID-19 اشاره میکنید میتوانید وب سایت ها را مرجع قرار دهید یا از گزارش های سازمان های ذیصلاح بهره مند شوید. برای تبیین دقیقتر تاریخ گزارش ها یا محل کنفرانس و تصویب لوایح سازمانی میتوانید از زیرنویس یا پانویس در انتهای صفحه هم استفاده کنید. صحیح نیست که جزئیات بی اهمیت را در متن نوشته طرح کنید.
سبک منبع نویسی
ـ یک روش واحد و یکپارچه برای منبع نگاری تان استفاده کنید مانند روش و سبک منبع نویسی APA؛ انتهای ریفرنس دهی خود در قسمت منابع، حتما doi مقالات یا ISBN کتابها و ایبوک ها را ذکر کنید.
اشاره به منابع ریسرچ پلن در مکاتبه و مصاحبه با اسکایپ
ـ به یاد داشته باشید که در مکاتبه با اساتید و نیز در مصاحبه اسکایپ تان هم میتوانید به منابعی که مطالعه و بررسی شده اشاره داشته باشید و سابقه موضوع را گذرا مطرح کنید.
تداوم آموزش های اپلای
آموزش های ای تو زی بیشتر در خصوص نوشتن Research plan پذیرش دانشگاه های خارجی را همراه با PhD-proposal دنبال کنید. وب سایت پی اچ دی پروپوزال، روزانه مقالات دست اول آموزشی منتشر میکند. این آموزش ها صرفا نمونه و مشتی از خروار اپلای موفق هستند که در روند نگارش طرح تحقیقاتی (RP) باید مد نظر قرار گیرد.