نوشتن ریسرچ پلن برای پوزیشن دکتری
Abroad university apply PhD research plan
نوشتن یک ریسرچ پلن برای اپلای آسان در پوزیشن دکتری
نوشتن پروپوزال برای پذیرش علت مراجعه من به PHD PROPOSAL بود. راستش اول دنبال یک نمونه ریسرچ پروپوزال به زبان انگلیسی بودم اما فهمیدم که سیستم پلاجیاریسم پیشرفته ای هست و ممکنه کل تلاشهای اپلای که طی این چند وقت داشتم به باد بره. دیدم که تخصصی فقط Research plan رو کار میکنید. من درخواست پذیرش فاند و بورسیه شدن رو در مکاتبه و ایمیل هایی که با استاد داشتم طرح کردم. از همان ابتدا سابجکت ایمیل برای اپلای را طبق علاقه به تجاری سازی ایده ای که در ذهن داشتم نوشتم، پس از دو ریمایندر که به استاد دادم جوابمو داده و ازم ریسرچ پلن Research plan یا Short proposal خواسته در کنار سایر شرایط و مدارک اپلای..الان برای نوشتن ریسرچ پلن کمک میخوام
یک استراتژی برای انتخاب موضوع ریسرچ پلن پوزیشن دکتری
اول اینکه ممنونم از ارتباط عمیق تون، در ادامه صحبت ارزشمند شما، باید بگم شما باید پروفایل گوگل اسکولار استادی که باهشون در ارتباطید رو بررسی کنید، ایده های پژوهشی و سوابق علمی شونو ببینید، تالیف ها رو مرور کنید، دقیقا شاید فرصت نشه بخواید همه رو مطالعه کنید اما در حد ابسترکت و هم منابع و ریفرنس های هر تالیف شون بررسی ها رو انجام بدید و این کار رو تا جایی ادامه بدید که حداقل ۵۰ منبع اصلی و بولد رو در تحقیقاتشون پیدا کنید، این همه برای این هست که بتونید به یک موضوع و تم اصلی برای ریسرچ پلن یا Research proposal دست پیدا کنید.
ایده هایی برای نوشتن ریسرچ پلن پذیرش و بورسیه شدن در پوزیشن دکتری
نوشتن متن ریسرچ پلن پذیرش دانشگاه خارج
برای نوشتن متن ریسرچ پلن، بعد از اینکه موضوع را در موازات پژوهش های استاد و هم طبق محورهای پژوهشی اعلام شده دانشگاه انتخاب کردید، نوبت به تکمیل پروپوزال دکتری تان میرسد، مهمترین گام ها در این مسیر عبارتند از:
ـ به دنبال بسط یک مدل نوآورانه جدید باشید.
ـ کل محتوا باید حول مدل پیشنهادی تحقیق بچرخد.
ـ مدل شما باید پس مرور چند مدل دیگر مطرح شود و فاصله پژوهشی یا گپ تحقیق بین آنها را پوشش دهد.
ـ یک متدولوژی منحصر به طرح و ریسرچ پلن خود انتخاب کنید و تمام اجزای تحقیق را در محتوای آن ذکر کنید.
ـ روح پروپوزال را آمیخته ای از محتوای تمام تالیفات استادتان انتخاب کنید (اغلب در صورتی استادی که با وی در حال مکاتبه هستید شما را خواهد پذیرفت که پژوهش تان همراستا به تالیفات وی باشد)
ـ بررسی ها و یافته های اتکایی و اولیه ای که در ریسرچ پروپوزال طرح میکنید را قبلا در وب سایت شخصی تان بسط دهید.
ـ ایده های تجاری و خروجی تجاری طرح را سربسته و نیز گویا مطرح کنید؛ اینکه طرح شما چطور پول ساز خواهد شد.
ـ رگه هایی از یک بیزینس پلن در ریسرچ پلن شما نمایان باشد.
ـ ایده های مندرج در ریسرچ پلن را قابل دفاع طرح کنید. صرفا ایده آل بودن ادعا ها دلیلی بر پذیرش طرح و پلان دکتری شما نیست.
ـ برای نوشتن ریسرچ پلن زمان _ هزینه صرف کنید.
ریسرچ پروپوزال و پلن مربوط به سفارت
از همین ریسرچ پلن که برای دانشگاه آماده کردید میتونید برای سفارت هم استفاده کنید ولی گاهی برای اینکه به جامعیت و یکپارچگی بیشتری همراه با مدارک تون دست پیدا کنید، لازمه میشه که ریسرچ پلن سفارت رو کمی متناسب سازی و شفاف نمایی کنید. دوستانی زیادی درخواست نمونه ریسرچ پلن سفارت داشته اند، گرچه همیشه Phd-proposal بر نوشتن یک طرح تحقیقاتی یونیک و صادقانه تاکید داره اما شما میتونید برای نوشتن این ریسرچ پلن از نمونه پلنی که برای سفارت درج شده استفاده کنید. لینک دانلود نمونه ریسرچ پلن سفارت
نحوه نوشتن ریسرچ پلن
Research plan
تلاش برای اپلای امریکا وقتی بصورت فول فاند به ثمر میرسد که یک ریسرچ پلن Research plan proposal کاربردی و نوآورانه تنظیم کنید. نحوه نوشتن ریسرچ پلن به کرات در وب سایت پی اچ دی پروپوزال طرح شده است. برای آموزش های بیشتر با مقوله ریسرچ پلن شما میتونید در گوگل عبارت نحوه نوشتن ریسرچ پلن+Phd-proposal.com رو سرچ کنید.