بورس تحصیلی آسان در استرالیا
شرایط پذیرش دکترا در استرالیا .. ددلاین اسکالرشیپ دانشگاه های استرالیا .. نحوه پذیرش بورس تحصیلی در دانشگاه های استرالیا ads – rtp – iprs بدون آیلتس – ملک پور – اپلای ریجکت Easy apply – australia easy apply scholarship fund
نحوه پذیرش بورس تحصیلی در دانشگاه های استرالیا
خب دوستان این مساله رو مطرح میکنن که چگونه و از کجا برای پذیرش تحصیلات تکمیلی و بورس تحصیلی در استرالیا شروع کنیم. در این بحث من به بحث ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی در کشور استرالیا اشاره میکنم. ابتدا ذکر چند نکته ضروری است
هدف از اقدام برای بورس تحصیلی استرالیا
هدف خودتون رو از ادامه تحصیل در استرالیا و اقدام برای بورس تحصیلی این کشور مشخص کنید. اگر قصد دارید فقط به بهانه ادامه تحصیل از ایران خارج بشید، استرالیا رو توصیه نمیکنم… در مقایسه با کشورهای اروپا و حتی بورس تحصیلی کانادا، استرالیا هزینه های تحصیل بسیار بالایی داره… بعد از آمریکا عملا گران ترین کشور دنیا هم رده با انگلستان برای تحصیل هست. متوسط هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد شاید حدود ۳۰ هزار دلار و برای پذیرش و اپلای دکترا حدود ۳۵ هزار دلار تا ۴۰ هزار دلار در سال باشه (البته به نرخ دلار استرالیا). هزینه زندگی طبق استاندارد اداره مهاجرت استرالیا برای یک نفر حدود ۲۰ هزار دلار در سال هست و هزینه همراه حدود ۷ هزار دلار استرالیا در سال، پس میبینیم که بدون داشتن پشتوانه مالی قوی استرالیا خیلی مکان مناسبی برای اینکه فقط از ایران خارج بشید نیست. بازار کار به شدت به سطح زبان (آیلتس یا هر مدرک زبان دیگر مانند تافل) شما وابسته است؛ و اینکه معمولا به کسانی که ویزای موقت دارن خیلی تمایل به استخدام نشون نمیدن. پس واقعا اول هدف خودتون رو مشخص کنید و سپس استرالیا رو انتخاب کنید
Australia easy apply scholarship fund
شرایط بورسیه دکترا استرالیا
در رابطه با بورس تحصیلی برعکس کشورهایی مثل کانادا و آمریکا در استرالیا سیستم بورسیه ها بر مبنای اسکالرشیپ هست که شما از دانشگاه و یا دولت دریافت میکنید و استاد به شما معمولا فاندی نمیدهد NO FUND. البته همیشه همه جا موارد استثنا وجود دارد. ارشد آموزش محور که اصلا روی بورسیه گرفتن خیلی حساب نکنید و روی یه خودتون حساب کنید. ارشد پژوهش محور که در صورت داشتن رزومه خوب و قوی میشه روی گرفتن بورسیه حساب باز کرد. در خصوص نحوه بورس و اپلای دکترا هم که تکلیفش مشخص هست و بورسیه بهش تعلق میگیره که در این خصوص نوشتن ریسرچ پروپوزال phd research proposal for australia برای دانشگاه های استرالیا خیلی مهم و حیاتی است.
سیستم بورسیه و یا همون اسکالرشیپ در استرالیا چگونه است؟
در استرالیا شما در هر بازه ای از سال میتونید اپلای کنید. چون دوره های تحصیلات تکمیلی پژوهش محور هست و در صورت گرفتن پذیرش میتونید کار رو سریع پس از اخذ ویزا شروع کنید؛ اما اون چیزی که مهم هست ددلاین هایی هست که در صورت نیاز به گرفتن بورسیه باید بهش توجه کنید (خواهشمند است به سایت دانشگاه مراجعه کنید). پس شما اول باید با اساتید دانشگاه ها مکاتبه کنید و یک استاد پیدا کنید که قبول کنه استاد راهنمای شما بشه. این پروسه معمولا نیاز به یک پروپوزال اپلای داره که شما باید برای استاد بنویسید، چون برای اپلای کردن نیاز به نوشتن ریسرچ پروپوزال اپلای هست. موضوع رو میتونید خودتون و با کمک استاد مشخص کنید. معمولا سایت دانشگاه ها یک فرمت برای نوشتن پروپوزال اپلای داره پس خیلی بهش دقت کنید و سایت دانشگاه رو بررسی کنید. اپلای آسان Easy apply خیلی مهمه خیلی هم به دقت نیاز داره؛ خیلی اوقات من دیدم دانشجو بخاطر اینکه ریسرچ پروپوزالش مطابق با استاندارد دانشگاه نوشته نشده اپلای ریجکت شده خیلی ساده! پس از اینکه استاد به شما اوکی داد و گفت من قبول میکنم استادت شم و اپلای کن شما در پروسه اپلای در قسمتی که میپرسه آیا نیاز به بورسیه دارید تیک میزنید بله و رزومه شما برای گرفتن اسکالرشیپ در کمیته مربوطه بررسی میشه. معمولا یک دستورالعمل مشخص دارند دانشگاه ها برای امتیازدهی رزومه که تو سایت هاشون هست؛ مثلا معدل ۶۰ درصد، مقالات تا ۳۰ درصد، سایر موارد ۲۰ درصد. اینجوری رزومه ها امتیاز داده میشه و با توجه به اینکه چند نفر رو میتونن بورس کنن، بورسیه ها اختصاص داده میشه. برای همین خیلی مهم هست که وقتی میخواهید اپلای کنید دقت کنید ددلاین اسکالرشیپ دانشگاه های استرالیا مثلا دانشگاه ملبورن پذیرش کی هست.
شروع ترم ها در دانشگاه های استرالیا
پیرو فرمایش دوستمون آقای ملک پور، استرالیا نیمکره جنوبی هست بنابراین معمولا شروع به اصطلاح ترم ها در فوریه و جولای هست. برخی دانشگاه ها یک راند بررسی برای اسکالرشیپ و برخی چند راند دارن برای همین حتما باید سایت دانشگاه ملبورن استرالیا (اینجا) رو بررسی کنید چون دانشگاه های استرالیا شرایط پذیرش مشابهی ندارند. اما بهترین کار برای اپلای آسان (Easy apply) همان مراجعه به هاب سایت دانشگاه و آگاهی از شرایطی است که هنگام باز شدن سایت پذیرش درج میشود.
مکاتبه اپلای دانشگاه ملبورن
برخی از دانشگاه ها مثلا مکاتبه اپلای دانشگاه ملبورن به شما میگن با استاد مکاتبه نکنید و یک فرم هست به نام expression of interest اون رو پر کنید برای دانشگاه ایمیل کنید اونا خودشون برای شما استاد اگر ظرفیت خالی داشته باشد معرفی میکنند که بعدش بتونید برای اسکالرشیپ اپلای کنید.
PhD-proposal ready to guide you; writing an admirable phd proposal
رنکینگ دانشگاه های ملی گروه ۸ استرالیا
دانشگاه های اصلی استرالیا که بودجه بسیار بیشتری برای تخصیص اسکالرشیپ به دانشجویان دارند به گروه هشت معروف هستند و شامل هشت دانشگاه ملبورن، سیدنی دلاید، UNSW، موناش، ANU، UWA و کوئینزلند هست.
پذیرش به واسطه پروژه استاد دانشگاه ملی استرالیا
در برخی موارد ممکن هست استاد پروژه مشخصی داشته باشد و اگر شما رو قبول کنه شما رو برای بورسیه انتخاب میکنه و گرفتن بورسیه شما تقریبا قطعی است؛ که این در صورتی است که شما شرایط پذیرش دکترا در استرالیا را داشته باشید.
شهریه و اسکالرشیپ دانشگاه های استرالیا
در بیان شهریه و اسکالرشیپ دانشگاه های استرالیا می توان گفت که اسکالرشیپ های استرالیا در کمترین حالت شامل شهریه دانشگاه بطور کامل و حداقل مبلغ ۲۹ هزار دلار استرالیا در سال به عنوان کمک هزینه زندگی هستند. برخی بورسیه ها مبلغ بیمه و ویزا رو هم ممکن هست پوشش دهند. همچنین برخی بورسیه ها مبلغی معادل ۱۰۰۰ الی ۱۵۰۰ دلار به عنوان relocation برای بار اول که دانشجو وارد استرالیا شد به دانشجو در قبال رسید بلیط پرواز و غیره، پرداخت می کنند.
اپلای از سوی متقاضیان ایرانی
در کنار ADS و RTP، متقاضیانی که از ایران اقدام به اپلای برای دانشگاه های استرالیا میکنند، اغلب به دریافت بورسیه IPRS نایل می شوند؛ این نوع بورسیه ویژه دوره های پژوهشی کارشناسی ارشد و دکتری بوده و در تمامی دانشگاه های استرالیا امکان اپلای هست. IPRS مبالغ و هزینه های تحصیل و بیمه دانشجویی را تحت پوشش دارد و دانشگاه هزینه های زندگی دانشجو را می پذیرد. لذا IPRS تنها آپشن فول بورس در استرالیا است که دانشجوی ایرانی برای پذیرش و اپلای میتواند اقدام نماید.
نوشتن پروپوزال برای دانشگاه های استرالیا
از سال های دراز پیش، نوشتن پروپوزال Research proposal writing از عوامل اصلی موفقیت گرفتن پذیرش تحصیلی و بورسیه دانشگاهی بوده، تا دانشجو بتواند تحصیلی به دور از دغدغه های مالی و هزینه های رایج کشور پذیرنده داشته باشد. داشتن یک پروپوزال خوب که توسط یک فرد کارآشنا و دارای سوابق علمی ارزنده نگارش شده باشد میتواند مسیر و فرآیند اپلای دانشگاه های خارجی مانند دانشگاه های استرالیا را بسیار سهل تر کند. توجه به Research gap و نوآوری پژوهشی در مدل پیشنهادی و سایر اصول نگارشی امری است که مبانی نوشتن پروپوزال اپلای را هرچه ارزنده تر می سازد. پی اچ دی پروپوزال، به عنوان یار و همراه علمی شما میتواند در این زمینه کمک های اجرایی و عملیاتی خوبی ارائه دهد و در زمینه اپلای دانشگاه های خارجی اطلاعات عملیاتی خوبی منتقل کند.