زنجیره ریفرنس نگارش پلن اپلای

زنجیره منابع بورسیه دکتری مستقیم Research plan

اپلای دکترا مستقیم و پذیرش از لیسانس به دکترا هم فاند بیشتری داره و بورسیه خوب شاملش میشه و هم در زمان نوشتن پروپوزال بورسیه شامل سختگیری های زیادی هست. زنجیره یافتن منابع و ریفرنس ها یکی از موشکافی های لازم در دستیابی به موفقیت در این زمینه است.

پیرو درخواست ریسرچ پروپوزال از سوی استادی که در حال مکاتبه ایمیلی و اسکایپی با ایشون هستیم نگارش پلن scholarship رو شروع میکنیم .. اما زنجیره ارزشی یافتن منابع و ریفرنس ها مفهومی است که چیستی اون کمتر باز شده ..

What is scholarship plan reference value chain

زنجیره ارزش منابع نگارش پلن بورسیه

یکی از سوالاتی که همیشه برای یافتن منبع و مقاله ISI نگارش ریسرچ پلن پرسیده میشه اینه که کدام سطح از مقالات معتبر هستند و زنجیره ارزش ریفرنس در نگارش یک ریسرچ پلن چطور بدست میاد؟ این قضیه وقتی شما دارید ریسرچ پروپوزال بورسیه اپلای دکتری مستقیم (پذیرش مستقیم از لیسانس به دکترا) رو مینویسید خیلی مهمه

تاثیر تعداد مقاله در پروپوزال بورسیه

عزیزان، برای نوشتن یک ریسرچ پروپوزال، باید کاملا هوشمندانه وقت صرف کنید. نیازی نیست صدها مقاله ISI و پیپر علمی جمع کنید که در نهایت هم حتی وقت نشه چکیده ها رو بخونید. شما هر تک مقاله ای که پیدا میکنید ابتدا باید بخونید سپس دنبال بعدی برید. یا اگه تجربه زیادی در بررسی محتوای مقالات دارید، شما باید بصورت بارش فکری Brain-storming ده تا مقاله با ایمپکت فکتور Impact factor بالا سرچ کنید؛ بررسی کنید؛ اونهایی که بی فایده اند رو حذف کنید و برید سراغ فاز بعدی..

مهم اینه که شما از هر مقاله خوب چند تا مقاله هم از انتها و بخش ریفرنس ها References پیدا کنید. بدونیم که اگه مقاله ای خوب بود، احتمالا از منابع خوبی هم استفاده کرده؛ بنابراین فهرست ریفرنس های مقاله مورد نظر را از دست ندید. این چرخه ادامه داره. یعنی از انتهای ریفرنس بعدی هم زنجیره ارزش Value chain منابع بعدی رو میتونید پیدا کنید.

چجور مقالاتی در پروپوزال بورسیه خارج بکار میاد

برای پروپوزال بورسیه تنها مقالات کارآ هستند که اوتلاین های زیاد داشته باشند. یعنی فیلدهای تحلیل شده زیاد باشند. اینجوری خیلی سریعتر استارت کار رو میتونید بزنید تا اینکه در یه مقاله صرفا یک آیتم بصورت خیلی موشکافانه و تک بعدی بررسی شده باشه.. (همه این حرفها در عمل روشن میشه یعنی وقتی دارید نوشتن رو شروع میکنید)

مقالات، ایده ها و مطالعه؛ آجر و سیمان و تاندونها

عمران نوشتن Research proposal با آجر هایی شکل میگیره که مقالات مبنای اونو تشکیل میدن. این آجرها اگه بی رابط و بدون سیمان رو هم چیده شن هیچ خاصیتی ندارن و بی ربط جلوه میکنن. تاندون های فکری ما میتونن این اجزا و اعضای ماهیچه ای رو به هم متصل کنن. ایده ها حاصل فکر هستن؛ فکر در تمرکز و در محیطی مملو از مطالعه و دیدن سایر ایده ها رشد پیدا میکنه. اگه میخواید یک research proposal خوب بنویسید، حتما آجرهای خوبی انتخاب کنید، رابط های محکمی خلق کنید و پرورش بدید.

تاثیر مقالات داخلی در منابع پلن اپلای

ریفرنس دهی مقالات داخلی در نوشتن طرح تحقیق اپلای وقتی معنا داره که شما در رشته هایی نظیر معماری، تاریخ، هنر، تئاتر، سینما و مانند اون بخواید اپلای کنید و بورسیه بگیرید.