ریسرچ پروپوزال اپلای ادبیات نمایشی انگلیس

در حال اپلای دکتری PhD Apply Abroad رشته ادبیات نمایشی انگلستان هستم، رزومه و انگیزه نامه Motivation Letteرا آپلود کردم اما ریسرچ پروپوزال Research Proposal ام با وجود تایید یکی از اساتید، توسط مدیر گروه رشته تایید نشده و قطعا در صورت اپلای Apply Abroad هم پذیرش نخواهم گرفت در این شرایط. با وجودیکه اپلیکیشن فی Application Fee پرداخت نمیکنم اما خیلی مهمه که بتونم نظر قطعی ایشان را هم بگیرم. الان اپلیکیشن فرم آنلاین Online Application Form من به جز ریسرچ پروپوزال کامل هست و تنها باید پس از ویرایش و ادیت نهایی و تایید، ریسرچ پروپوزال را آپلود و اپلیکیشن فرم را سابمیت کنم ..

ایرادات ریسرچ پروپوزال

سه تا اشکال اساسی از ریسرچ پروپوزال من گرفته شده میخواستم بدونم که چطور میتونم اینها رو رفع کنم؟

  1. ریسرچ پروپوزال من منبع داخل متنی نداشت و بیشتر بر اساس تجربه های شخصی و فیلم سازی خودم نوشته بودم.
  2. ریسرچ پروپوزال من هشت تا فرضیه داره اما استاد گفته نیازی طرح فرضیه نداری و باید فقط سوالات تحقیق را اضافه کنی (وقتی همه فرضیه ها را تبدیل به سوال کردم باز هم ایشان گفتند که تعداد سوالاتت خیلی زیاده)
  3. متدولوژی اکتشافی باید بنویسم.

پاسخ به سوال رایج

پیرو سوال دوست عزیزی که از طریق تلگرام با ما در ارتباط بودند و قرار شد که پاسخ را در سایت اعلام کنیم که دوستان دیگه هم در این خصوص و یا موارد مشابه بتونن به دیدگاه مفیدی برسند، باید عرض کنم که در فرایند اپلای و پذیرش تحصیلی دانشگاه های انگلستان نوشتن ریسرچ پروپوزال Writing a Research Proposal بخصوص در مقطع دکتری دارای اهمیت بسیاری هست، معمولا ریسرچ پروپوزال شما توسط یک استاد ویژه تایید میشود که ایشان سوپروایزر Supervisor شما خواهند بود. در مواردی هم ممکن است نیاز به تایید دو نفر باشد. یعنی ریسرچ پروپوزال باید همزمان به تایید دو استاد برسد که کار کمی مشکل میشود.

ویرایش ریسرچ پروپوزال

ممکن است یکی از اساتید ریسرچ پروپوزال شما را تایید کند و دیگری اشکالات و ایراداتی بر آن وارد بداند. در این صورت حتما باید نظرات ایشان را در ریسرچ پروپوزال تان اعمال کنید. به خصوص وقتی کامنت ها Research Proposal Comments با جزئیات دقیق نوشته شده به این معنی هست که برای شما وقت صرف شده و اساسا نشانه خوبی است برای اینکه پیگیر ویرایش ریسرچ پروپوزال تان Research Proposal Edit باشید.

ریسرچ پروپوزال اپلای دانشگاه های انگلستان
ریسرچ پروپوزال اپلای دانشگاه های انگلستان

منبع ریسرچ پروپوزال

درباره اشکال اولی که در این کیس مطرح شده باید گفت که با وجودیکه بسیاری از افرادی که در رشته های هنری، فنی یا حتی نظری صاحبنظر هستند، اما به دلایلی از جمله گذر زمان و یا مشغله های کاربردی در رشته تخصصی شان از حوزه آکادمیک دور مانده اند؛ لذا می طلبد که دانش تجربی شان را با ایده های دانشگاهی همراه کنند. یکی از ایرادات و اشکالاتی که در این زمان در نوشتن Research Proposal رخ میدهد عدم درج منبع برای نوشته ها و ایده ها در ریسرچ پروپوزال است. ساده ترین روش منبع دهی یا Referencing در ریسرچ پروپوزال روش APA هست که شامل منابع درون متنی به شکل (نویسنده، تاریخ) است. در این روش منبع نویسی، شما باید جزئیات مرجع انتخابی که ممکن است مقاله، کتاب، رساله، سایت یا هر چیز دیگری باشد را در انتها و در فهرست منابع ذکر کنید.

فرضیه ریسرچ پروپوزال اپلای

اساسا ریسرچ پروپوزال در مقطع دکتری Doctoral Research Proposal بخصوص وقتی برای اپلای دانشگاه های خارجی هست بیشتر بر سوالات تحقیق Research Question متکی است و کمتر فرضیه مطرح میشود و نگاه اکتشافی در ریسرچ پروپوزال های دکتری بسیاری رایج تر است. از طرفی، بر خلاف دانشگاه های داخلی که صفحات ریسرچ پروپوزال یا همان پروپوزال دانشگاهی دکتری بسیار زیاد بوده و ممکن است حتی به 50 صفحه نیز برسد، ریسرچ پروپوزال اپلای دانشگاه های خارجی به ویژه در کشور انگلستان معمولا در اشکال 500 کلمه، 1500 کلمه ای، 200 کلمه ای و نهایتا 3000 کلمه ای است. همچنین در همین راستا، تاکید زیادی بر محدود بودن و جزئی بودن حیطه تحقیق شما وجود دارد تا وسیع بودنش. لذا بهتر است فقط به دو سوال تحقیق Research Questions in Research Proposal بسنده کنید و زمینه تحقیق Research Scope را خیلی وسیع و دور از دسترس و آرمانی انتخاب نکنید.

Research Proposal Methodology - روش تحقیق ریسرچ پروپوزال اپلای
Research Proposal Methodology – روش تحقیق ریسرچ پروپوزال اپلای

روش تحقیق ریسرچ پروپوزال

ریسرچ پروپوزال اپلای دکتری یا حتی کارشناسی ارشد Master’s Degree در کشور انگلستان معمولا بر دو چیز استوار است؛ نوشتن یک مسئله خوب و سپس نوشتن یک متدولوژی و روش تحقیق مناسب آن مسئله. اگر این دو مورد لحاظ شود و مسئله Problem Statement شما واقعا دارای ویژگی های یک بیان مسئله آکادمیک باشد، شما مشکل خاصی نخواهید داشت. بنابراین مهم است که از همان ابتدا موضوعی برای ریسرچ پروپوزال انتخاب کنید که بیان مسئله خوبی بشود برایش نوشت. سپس بیان مسئله Problem Statement را طوری بنویسید که بشود برایش روش تحقیق Methodology for a Research Proposal درخور و مناسبی طراحی کرد. فراموش نکنیم که ماهیت متدولوژی و روش تحقیق در ریسرچ پروپوزال Methodology in Research Proposal ما دارای چندین مرحله و گام مختلف است که تماما باید بررسی شده باشد و مصداق هر تئوری و ایده ای Theoretical Contribution که طرح شده ذکر شود. در این بین، بین هر بخش از متدولوژی تان باید گره ای با بیان مسئله ایجاد کنید که یکپارچگی نهایی خوبی حس شود. ما در وب سایت ریسرچ پروپوزال دات آی آر آماده این هستیم که کامنت های ریسرچ پروپوزال را با هم بررسی کنیم و اشتراک نظر داشته باشیم. از طریق آی دی تلگرام Applyabroada@ با ما در ارتباط باشید و به کانال تلگرام اپلای ما ملحق شوید. ماهانه بخشی از درآمد وب سایت ریسرچ پروپوزال دات آی آر به کودکان کار اختصاص می یابد؛ به کودکان کار غذا برسانیـم.