پروپوزال ایزی اپلای دکتری استرالیا در ادامه ایزی اپلای دکتری و پذیرش فاند گرانت استرالیا، باید بگم که مقطع دکترا در کشور استرالیا پژوهش محور Postgraduate Research Degree ارشد در استرالیا نیز در دو مدل آموزش محور (Coursework) و پژوهش محور (Research Degree)
اپلای آسان برای دکتری دانشگاه های استرالیا
در ادامه ایزی اپلای دکتری و پذیرش فاند گرانت استرالیا، باید بگم که مقطع دکترا در کشور استرالیا پژوهش محور می باشد و جزء Postgraduate Research Degree طبقه بندی می شود. همین نکته در مورد مقطع ارشد نیز صادق می باشد؛ یعنی همانطور که گفته شد، مقطع ارشد در استرالیا نیز در دو مدل آموزش محور (Coursework) و پژوهش محور (Research Degree) قابل ثبت نام می باشد. لذا شما در سایت دانشگاه ممکن هست با عباراتی مشابه HDR Higher Degree by Research و یا RHD Research Higher Degree مواجه شوید. پس توجه فرمایید به منظور جستجو در سایت دانشگاه به دنبال نحوه اپلای برای Research Degrees باشید.
پروپوزال ایزی اپلای دکتری استرالیا
نکته دیگر در رابطه با دانشگاه های استرالیا، وجود این استرالیا در نیمکره جنوبی است لذا برعکس کشورهای غرب مثل کانادا و آمریکا، زمان اصلی اپلای برای این دانشگاه ها به منظور گرفتن اسکالرشیپ در تابستان و از ماه جولای و آگوست می باشد. مجدد اشاره میکنم که اپلای برای مقاطع پژوهش محور به منظور گرفتن فقط پذیرش در هر بازه ای از سال امکان پذیر است. نکته ای که وجود دارد ددلاین های مربوط به اسکالرشیپ ها می باشد که بایستی حتما در بازه مشخص شده برای پذیرش و اسکالرشیپ اقدام کنید وگرنه راند مربوط به اسکالرشیپ را از دست خواهید داد. با توجه به اینکه این مقاطع پژوهش محور می باشد و شما دانشجوی بین المللی محسوب می شوید، لذا بایستی به دنبال Research Degrees Scholarship for International Students باشید که در دانشگاه های مختلف با اسامی متفاوتی که مشتق شده از اسم دانشگاه می باشد، یافت می شود.
نوشتن Research proposal
در این راستا، شما یک ریسرچ پروپوزال برای اپلای دکتری Research proposal نیاز دارید که به زبان انگلیسی و فرمت ذکر شده در سایت دانشگاه درج شده است. همچنین دولت استرالیا نیز یک سری بودجه های تحقیقاتی برای دانشجویان در مقاطع پژوهش محور اختصاص می دهد که تحت عنوان RTP Research Training Program و نیز Endeavor Scholarship در سایت دانشگاه ها قابل جستجو می باشد.
در آخر به این نکته توجه داشته باشید که اکثر دانشگاه های استرالیا نیاز به اپلای جداگانه برای اسکالرشیپ ندارند و شما در زمان اپلای برای پذیرش در بازه مشخص شده کافی است گزینه مربوط به در نظر گرفتن شدن برای اسکالرشیپ را تیک بزنید. برخی از دانشگاه ها مانند دانشگاه RMIT و بورسیه Endeavor Scholarship بایستی اول پذیرش را که دانشگاه اخذ نمود و سپس برای اسکالرشیپ مربوطه اپلای کرد.
در صورت داشتن هرگونه سوال و یا درخواست راهنمایی میتونین با بنده از طریق آدرس پست الکترونیک: PHDfori @ gmail . com در تماس باشید. (فاصله های خالی بین آدرس ایمیل را پاک کنید).