پلجریزم آغازی بر پایان اپلای ابرود
پلجریزم ریسرچ پروپوزال
دوستان زیادی که در حال اپلای ابرود دانشگاه های خارجی هستند، در موارد متعددی با مسئله پلاجیاریزم مواجه میشوند. در یکی از کیس های اخیر که یکی از اپلیکنت های یک دانشگاه خوش نام، با GPA بالای اقدام به اپلای کرده بودند، صرفا به دلیل درصد مشابهت واضح و بالای ریسرچ پروپوزال Research Proposal خود، از ادامه مسیر اپلای خود بازماندند. مشکل ایجاست که با توجه به سامانه های جامع دانشگاه ها و ارتباط آکادمیک سیالی که در روند پذیرش دانشجوی خارجی وجود دارد، این فرد در لیست سیاه اپلای قرار گرفتند؛ موارد متعددی اساتید این موضوع را به ایشان انعکاس دادند و مواردی هم هیچگونه پاسخی دریافت نکردند. از آنجایی که ریسرچ پروپوزال ایشان توسط یک سورس و عامل ناآگاه و ناتوان تنظیم شده بود و کلا متنی پر از کپی پیست های واضح بود، این مسئله برایشان رخ داد. لذا این مطلب صرفا جهت آگاهی رسانی به دوستانی است که در صدد نوشتن Research proposal خود هستند و به هر ترتیبی در پی کاهش هزینه های اپلای خود میباشند. حتی یک ریسرچ پروپوزال 1000 کلمه ای ساده اما یونیک، بهتر از ریسرچ پروپوزالی است که فقط نوشته های دیگران را در خود جای داده است….!
ریجکت اپلای به دلیل سرقت ادبی و درصد بالای تشابه
از نظر آکادمیک، همانندجویی، تشابه یابی، سرقت ادبی و پلاجیاریزم Plagiarism از جمله مواردی اند که جهت ارزیابی درصد خلوص یک نوشته در نظر گرفته میشوند. پلاجیاریزم مقاله یا ریسرچ پروپوزال Research proposal اپلای دکتری، مستر یا پست داک Postdoctoral از مواردی است که باعث ریجکت فرایند اپلای شده و همچنین پیشینه بدی برای فرد در همان ابتدای شروع به اپلای ایجاد میکند. لذا بیشک پلجریزم قاتل اپلای ابرود آسان Easy Apply Abroad است.
پلاجیاریزم مقاله و درصد تشابه و همانندی
گرچه سرقت ادبی را میتوان یک اتفاق عامدانه دانست، اما امروزه با توجه به شدت وفور مطالب علمی، موارد زیادی مشاهده میشود که مقاله یا یک نوشته علمی بدون سوء نیت قبلی دچار مسئله پلاجیاریسم شده است. از این رو بررسی سرقت ادبی مقالات و تلاش برای رفع عقلانی، قانونی و منطقی آن، نه تنها باعث احترام به حقوق دیگران Copyright license میشود، بلکه جایگاه معنوی و شخصیتی افراد را نیز حفظ میکند.
نرم افزار همانندجو و پلاجیاریزم چک
پلاجیاریزم مقاله همیشه به روش ماشینی امکانپذیر نیست؛ تشابه یابی به روش چندگانه مانند لود شدن یک صفحه وب از چند ریشه مختلف است، که هم سرعت عملکرد و خروجی را بهبود می بخشد و هم درصد اطمینان را؛ گرچه نرم افزارهای همانندجوی فارسی، انگلیسی، فرانسه و آلمانی تا حد زیادی قادر به شناخت و تشخیص ماشینی سرقت ادبی و درصد تشابه مقالات علمی نوشته شده برای پذیرش تحصیلی و همچنین ریسرچ پروپوزال اپلای هستند، اما رویکرد ماشینی موجود در اینگونه نرم افزارها گاها عنصر جامعیت و هوشمندی را فرامش می کنند؛ بنابراین بررسی هوشمندانه انفرادی با تجمیع و تشخیص چندجانبه، نه تنها میتواند به بررسی سرقت ادبی مقاله فارسی یا انگلیسی منجر شود، بلکه ایده هایی نیز از نظر روش رفع سرقت ادبی و پلاجیاریسم بدست میدهد.
کاهش درصد مشابهت مقاله
پلاجریزم درست مثل موریانه ای می ماند که زیبا ترین منبت کاری های برترین اساتید را هم تخریب میکند. از نظر آکادمیک، درصد مشابهت مقاله، نشانگر میزان نوآوری به کار رفته در کانسپت ها نیز می باشد. ما در وب سایت پی اچ دی پروپوزال، به شکل ویژه ای مدارک مربوط به اپلای دانشجو را به اشکال چندجانبه از نظر پلاجیاریزم و سرقت ادبی بررسی و ارزیابی میکنیم. شما با کمک وب سایت پی اچ دی پروپوزال میتوانید هر تکست دلخواه آکادمیک که برای اپلای دانشگاه های خارجی نوشته شده باشد مورد ارزیابی همانندجویی و بررسی پلاجریزم قرار دهید.
چه کنیم برای این مشکل؟
سامانه مشابهت یاب رایگان Phd-proposal بدون هیچ هزینه ای، خروجی میزان تشابه را بصورت اختصاصی برای شما اجرا میکند. علاوه بر این، سامانه مشابهت یاب رایگان وب سایت پی اچ دی پروپوزال، تکست اعلام شده را پس از مطالعه توسط یک فرد نیتیو آکادمیک، بصورت پرمیوم در اختیار شما قرار میدهد و پیشنهادات رفع پلاجیارسیم را نیز از طریق ایمیل وارد شده اعلام خواهد کرد.