مبحث اپلای ابرود امریکا – بررسی شانس پذیرش دانشگاه هاروارد و دریافت ویزای دانشجویی امریکا پس از پذیرش از سوی دانشگاه
دارم برای دانشگاه هاروارد امریکا Harvard University اپلای میکنم با همسرم. دانشکده مدیریت کسب و کار هاروارد رو انتخاب کردیم الان. هرکدوم ۳ تا ریکامندیشن لتر داریم از اساتیدمون و لیسانس مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد الکترونیک هستیم. معدل من ۱۹ و معدل همسرم ۱۸ و نیمه. ریکام رو بابت هاروارد گرفتیم از اساتیدمون طبق اونچه در سایت شما گفتین. اما هنوز SOP و ریسرچ پلن Research proposal plan رو ننوشتیم. ما از همون ۲ ترم پیش روی هاروارد تمرکز داشتیم و کورس های آنلاین ش Harvard free online courses رو هم حتی بررسی کردیم و دیدیم. چون مطالب گروه اپلای امریکا در Phd-Proposal رو مدت هاست مرور میکنیم، میخواستیم بدونیم که اصلا چطور و چگونه از این دانشگاه امریکایی پذیرش بگیریم و اینکه شانس گرفتن ویزای تحصیلی امریکا برامون چقدره؟ اونچه که انگیزه ما رو الان برای هاروارد محکم کرده اینه که ما تا حالا ۱۲ تا مقاله کنفرانس به زبان انگلیسی توی کنفرانس های داخلی و بین المللی چاپ کردیم و دو تا هم مقاله ISI داریم که در یکی شون اسم من اول هست و در دیگری اسم همسرم. مهم این که ما این مقالات رو خودمون نوشتیم و منابعش جدیدن.
US apply abroad group
پیام فوق که تا میزانی ریرایت شده، توسط یکی از دوستان و مخاطبین عزیز وب سایت Phd-proposal.com به صورت تلگرامی مکاتبه شده و ایشون در گروه ۲ نفره شون قصد دارن با پذیرش گرفتن از دانشگاه هاروارد امریکا Harvard University شانس ویزای تحصیلی رو هم پیش بینی کنند.
مبحث پذیرش گرفتن از دانشگاه های مطرحی مثل هاروارد، که افراد خیلی برجسته ای مثل بیل گیتس و بسیاری از دولتمردان مطرح جهان، در اون دانشگاه تحصیل کرده اند، بسیار ریزبینانه باید بررسی شه.
نگرش پکیج گونه اپلای ابرود امریکا
Phd-proposal free apply abroad condition assessment
گرچه معدل لیسانس و GPA برای اپلای ابرود امریکا US apply abroad مهمه و طرز و چگونگه نوشتن بیانیه هدف SOP هم اهمیت ویژه ای داره؛ اما دانشگاه های خارجی، چه هاروارد امریکا و چه دانشگاه های ترکیه و قبرس، همه شما رو به عنوان یک پکیج میبینن در طول ارزیابی و داوری Admission و پذیرش. لذا، نگرش پکیج گونه ای به شرایط و مدارک شما وجود داره .. البته گروه اپلای ابرود امریکا در وب سایت پی اچ دی پروپوزال، به شکل رایگان میتونه شرایط اظهار شده شما برای اپلای امریکا US apply abroad رو ارزیابی کنه (که البته صرفا بر اساس تجربه و قوانین جدید پذیرش تحصیلی امریکا و صدور ویزا برای ایرانیان هست)
شرایط اپلای امریکا در گروه اپلای امریکای وب سایت پی اچ دی پروپوزال به تفسیر بیان شده و بهتر اینه شما تمام اجزای پکیج اپلای که شامل موارد زیر هست:
Research Proposal
Statement of Purpose
Letter of Recommendation
Study Plan
GRE
GPA – Resume & Publication
IELTS – TOEFL
تاثیر آیتم ها در اپلای امریکا
همه آیتم های فوق دارای معیار و عیاری هستن که ضعف شما در هر قسمت، ممکنه در بخش دیگه جبران شه؛ به عنوان مثال، وقتی GPA تون برای اپلای امریکا پایین هست، این رو میتونید در SOP اشاره کنید که به چه دلایلی هست؛ یا اینکه کاستی GPA رو با میانگین دروس تخصصی تون در دوره لیسانس توجیه کنید؛ شما میتونید معدل دروس تخصصی رو هم در رزومه و هم در SOP اشاره کنید.
نحوه نوشتن ریسرچ پلن
تلاش برای اپلای امریکا وقتی بصورت فول فاند به ثمر میرسد که یک ریسرچ پلن Research plan proposal کاربردی و نوآورانه تنظیم کنید. نحوه نوشتن ریسرچ پلن به کرات در وب سایت پی اچ دی پروپوزال طرح شده است. برای آموزش های بیشتر با مقوله ریسرچ پلن شما میتونید در گوگل عبارت نحوه نوشتن ریسرچ پلن+Phd-proposal.com رو سرچ کنید.
شانس گرفتن ویزای دانشجویی امریکا
بعد از گرفتن پذیرش تحصیلی در دانشگاه های امریکا، مشکلات ویزای دانشجویی امریکا از جمله مواردی هست که افراد پذیرش شده با اون مواجه هستن؛ مسائلی مثل ریجکت شدن ویزای دانشجویی، مراحل گرفتن ویزای امریکا و اصولا شانس و درجه اطمینانی که وجود داره همیشه مورد تردید هست؛ اما خب آگاهی از قوانین جدید ویزای امریکا، سن و سال افراد پذیرش شده، میزان یقین سفارت از اینکه شما به کشور خودتون باز خواهید گشت و به قصد ماندن در امریکا پلن خودتونو نچیده باشید، از فاکتورهایی هستن که شانس گرفتن ویزا US VISA در حالت دانشجویی رو افزایش میده
گروه اپلای ابرود امریکا
US Apply Abroad Group
گروه اپلای ابرود امریکای Phd-proposal دات کام، در شرایطی که نیاز به آشنایی در سطح پیشرفته اپلای امریکا داشته باشید، شما رو با دوستانی که اپلای موفقی برای امریکا داشته اند کانکت میکنه که خودتون بتونید در تعامل با ایشون شرایط و شانس اپلای و دیگر موارد رو ارزیابی کنید. شما میتونید از طریق واتساپ، تلگرام Telegram یا ایمیل با ما در ارتباط باشید و سوالات مرتبط با اپلای امریکا رو با وویس یا تکست طرح کنید.
پیشنهاد ویژه برای شما
دوست عزیزی که پیام فوق رو دادند، گرچه شرایط نسبتا ایده آلی دارن، اما با در نظر گرفتن اینکه اغلب دانشگاه های کشور امریکا در رنکنیگ بین المللی زیر ۱۰۰ هستن، برای افزایش دادن شانس پذیرش امریکا، دقیقا همون چند دانشگاه رتبه اول جهان که در امریکا هستند رو تریگر نکنید؛ چون قطعا شانس پذیرش تون پایین میاد..